Skip to main content

Onlinepanel i Thailand | Marknadsundersökning i Thailand

Gör mobil eller online marknadsundersökning i Thailand? Inte säker på var du ska börja med din b2b eller kund-marknadsundersökningsprojekt, eller var du ska hitta en onlinepanel? Vi erbjuder marknadsundersökningstjänster där! Läs våra tips, lands och TGM Panel Thailand figurer för att hjälpa dig att lyckas. Glöm inte att fråga efter vår lokala expertis med onlinepaneler i Thailand!

Mobile and online research panel in Thailand

Thailand i en glans

Inhemskt namn

ราชอาณาจักรไทย

Lokalt språk

Thai

Huvudstad i Thailand

Bangkok

Viktiga Städer

Bangkok, Nonthaburi, Hat Yai, Chiang Mai

Befolkning

69M / landsbygd 50%

Medelålder

40.1 år gammal

Internetanvändare

82%

Smartphone Användare

79%

Laptop / PC Användare

56%

Aktiva Sociala Medier Användare

74%

BNP Totalt (PPP)

$1.390 biljon / $20,474 (per Capita)

Thailands Nationellt motto: Inget officiellt motto

Planerar du en konsumentmarknads-undersökning eller onlinestudie i Thailand?

VÅR ONLINE PANEL I THAILAND

Varför använda TGM mobil och online panel i Thailand?

TGM Research äger en dubbel opt-in onlinepanel i Thailand rekryterad från flera olika källor för att vara nationellt representativ och bias-fri. TGM och dess partner onlinepaneler används enbart i syfte för marknadsundersökningar. Vår marknads undersökningspanel är en pre-rekryterad grupp av respondenter som har samtyckt till att delta i marknadsundersökningsprojekt: inklusive kvantitativa undersökningar eller kvalitativa: så som online frågeformulär, intervjuer på djupet (IDIs), fokusgrupper, diskussionsforum eller IHUTs.

Vänligen se nedan för sannolikhetsnedbrytning för marknadsundersökning i Thailand i termer av kön, ålder, och region. Om du letar efter fler kalkylblad, vänligen kontakta oss.

Aktiv Panelpublik

39,100

Könsdistribution för paneldeltagare

Kön

TGM

Census

Man

51%

48.8%

Kvinna

49%

51.2%

 

Åldersgrupp distribution

Ålder

TGM

Census

15-19

30%

9%

20-24

26%

11%

25-29

16%

11%

30-34

11%

10%

35-39

7%

9%

40-49

7%

17%

50+

3%

33%

 

Nationell räckvidd

Inget behov av att fokusera på en specifik stad eller provins i Thailand. Med TGMs mobilpanel, kan du intervjua personer från hela Thailand; vilket innebär en bättre provtagningsplan, bättre representation och bättre extrapolering av data för kvantitativ forskningsanalys, eller kvalitativa forskningsprojekt.

Kostnad

Eftersom frågeformulär är självadministrerade, så är våra kostnader för fältarbete mycket lägre. Du kan göra smidig forskning, oftare, och med större provstorlekar som passar dina behov.

.

Snabbhet

Med mobil och online-teknologi, kan du nå tusentals av respondenter på nolltid för att fylla i ditt formulär på några timmar och fylla dina kvoter.

Provstorlek

Lägre kostnader bör inte påverka kvaliteten på din online undersökning. Hos THM Research, tar vi datakvalitets analys väldigt seriöst med en centraliserad, standardiserad och strikt procedur för panelrekrytering, panelhantering, och kvalitetskontroller under hela marknadsundersökningen.

Vi använder vår unika digitala fingeravtrycksteknologi och logiska tester för att mäta engagemang och pålitlighet för var och en av respondenterna som vill fylla i våra online undersökningar.

Respondent upplevelse

Deltagarna är bränslet för hela vår industri. Hos TGM, tänker vi inte bara mobilt först för respondenterna, utan vi designar även optimerade och roliga studier för våra paneldeltagare.

Tack vare vårt generösa belöningssystem som verkligen belönar respondenterna för deras tid och ansträngningar, så är TGM ett av de snabbast växande online undersöknings företagen globalt med de högsta svarsfrekvenserna och nödhetsrankingarna.

Vi erbjuder flera olika alternativ när det gäller inlösningar av belöningar: av PayPal, GCodes®, kontanter, som mobiltillbehör, användning av Transferwise, revolut, Payoneer, Paysera, banköverföringar eller genom online kuponger

Olika typer av marknadsundersökningar finns tillgängliga

Med vår marknadsundersökningspanel i Thailand, kan du genomföra både kvantitativa undersökningar och kvalitativa marknadsundersöknings projekt – inklusive populära konsument marknadsundersökningsformulär, så väl som mer specialiserat (hälsovårds-undersökningar, återförsäljar-undersökningar, teknologi-undersökningar, sociala tjänster-undersökningar och annat)

TGM Research panelsida: TGM Panel Thailand

Har du en affärsförfrågan:
Vill du delta i frågeformulär?

Letar du efter en högkvalitativ leverantör av onlinepaneler för dina kunder, eller business to business marknadsundersöknings projekt?