Onlinepanel i Bahrain | Marknadsundersökning i Bahrain

Doing mobile or online market research in Bahrain? Not sure where to start with your b2b or consumer market research project, or where to find an online panel? We offer market research services there! Readout our tips, country and TGM Panel Bahrain figures to help you succeed. Don't forget to ask us for our local expertise with online panels in Bahrain! 

Bahrain i en glans

Inhemskt namn

البحرين

Lokalt språk

العربية (Arabiska)

Huvudstad i Bahrain

المنامة (Manama)

Viktiga Städer

Manama, Muharraq, Riffa

Befolkning

1.6M / landsbygd 98%

Medelålder

32,4 år gammal

Internetanvändare

96%

Smartphone Användare

81%

Laptop / PC Användare

Data inte tillgängliga

Aktiva Sociala Medier Användare

81%

BNP Totalt (PPP)

$75,174 billion / $50,750 (per Capita)

Bahrains nationella motto: Inget officiellt motto

Planerar du en konsumentmarknads-undersökning eller onlinestudie i Bahrain?

VÅR ONLINE PANEL I BAHRAIN

Varför använda TGM mobil och online panel i Bahrain?

TGM Research äger en dubbel opt-in onlinepanel i Bahrain rekryterad från flera olika källor för att vara nationellt representativ och bias-fri. TGM och dess partner onlinepaneler används enbart i syfte för marknadsundersökningar. Vår marknads undersökningspanel är en pre-rekryterad grupp av respondenter som har samtyckt till att delta i marknadsundersökningsprojekt: inklusive kvantitativa undersökningar eller kvalitativa: så som online frågeformulär, intervjuer på djupet (IDIs), fokusgrupper, diskussionsforum eller IHUTs.

Vänligen se nedan för sannolikhetsnedbrytning för marknadsundersökning i Bahrain i termer av kön, ålder, och region. Om du letar efter fler kalkylblad, vänligen kontakta oss.

Aktiv Panelpublik

1,460

Könsdistribution för paneldeltagare

Kön

TGM

Census

Man

%

63%

Kvinna

%

37%

 

Åldersgrupp distribution

Ålder

TGM

Census

15-19

%

6%

20-24

%

10%

25-29

%

16%

30-34

%

18%

35-39

%

14%

40-49

%

18%

50+

%

17%

 

Nationell räckvidd

Inget behov av att fokusera på en specifik stad eller provins i Bahrain. Med TGMs mobilpanel, kan du intervjua personer från hela Bahrain; vilket innebär en bättre provtagningsplan, bättre representation och bättre extrapolering av data för kvantitativ forskningsanalys, eller kvalitativa forskningsprojekt.

Kostnad

Eftersom frågeformulär är självadministrerade, så är våra kostnader för fältarbete mycket lägre. Du kan göra smidig forskning, oftare, och med större provstorlekar som passar dina behov.

Snabbhet

Med mobil och online-teknologi, kan du nå tusentals av respondenter på nolltid för att fylla i ditt formulär på några timmar och fylla dina kvoter.

Provstorlek

Lägre kostnader bör inte påverka kvaliteten på din online undersökning. Hos THM Research, tar vi datakvalitets analys väldigt seriöst med en centraliserad, standardiserad och strikt procedur för panelrekrytering, panelhantering, och kvalitetskontroller under hela marknadsundersökningen.

Vi använder vår unika digitala fingeravtrycksteknologi och logiska tester för att mäta engagemang och pålitlighet för var och en av respondenterna som vill fylla i våra online undersökningar.

Respondent upplevelse

Deltagarna är bränslet för hela vår industri. Hos TGM, tänker vi inte bara mobilt först för respondenterna, utan vi designar även optimerade och roliga studier för våra paneldeltagare. 

Tack vare vårt generösa belöningssystem som verkligen belönar respondenterna för deras tid och ansträngningar, så är TGM ett av de snabbast växande online undersöknings företagen globalt med de högsta svarsfrekvenserna och nödhetsrankingarna.

Vi erbjuder flera olika alternativ när det gäller inlösningar av belöningar: av PayPal, GCodes®, kontanter, som mobiltillbehör, användning av Transferwise, revolut, Payoneer, Paysera, banköverföringar eller genom online kuponger.

Olika typer av marknadsundersökningar finns tillgängliga

Med vår marknadsundersökningspanel i Bahrain, kan du genomföra både kvantitativa undersökningar och kvalitativa marknadsundersöknings projekt – inklusive populära konsument marknadsundersökningsformulär, så väl som mer specialiserat (hälsovårds-undersökningar, återförsäljar-undersökningar, teknologi-undersökningar, sociala tjänster-undersökningar och annat).

TGM Research panelsida: TGM Panel Bahrain

Har du en affärsförfrågan:
Vill du delta i frågeformulär?

Letar du efter en högkvalitativ leverantör av onlinepaneler för dina kunder, eller business to business marknadsundersöknings projekt?

Vi lever i den digitala världen med nya möjligheter för marknadsforskning. Gå med den mobila resan. TGM Research specialiserar sig på mobilmarknadsforskning och onlinepaneler.

© 2023 TGM Research FZEs

 

TGM Research FZE

A2-102B Gebäude-Nr. A2, Al Hamra Industrial Zone-FZ, Ras al-Khaimah 1005, Vereinigte Arabische Emirate

3. Stock, 100 Nguyen Thi Minh Khai Street, District 3, Ho-Chi-Minh-Stadt, Vietnam

ul. Długa 29/226, 00-238 Warszawa, Poland

Kontakta Oss


TGM Research FZE

A2-102B Gebäude-Nr. A2, Al Hamra Industrial Zone-FZ, Ras al-Khaimah 1005, Vereinigte Arabische Emirate

3. Stock, 100 Nguyen Thi Minh Khai Street, District 3, Ho-Chi-Minh-Stadt, Vietnam

ul. Długa 29/226, 00-238 Warszawa, Poland


Vi lever i den digitala världen med nya möjligheter för marknadsforskning. Gå med den mobila resan. TGM Research specialiserar sig på mobilmarknadsforskning och onlinepaneler.

© 2022 TGM Research FZEs