RÄCKVIDD ÖVERALLT ENKELT
3 miljarder människor i 120+ länder vid dina fingerspetsar

Vi tror på nya teknologier, därför spenderar vi mycket tid med att utveckla det perfekta verktyget för forskare.

RÄCKVIDD ÖVERALLT ENKELT

3 miljarder människor i 120+ länder vid dina fingerspetsar

Vi tror på nya teknologier, därför spenderar vi mycket tid med att utveckla det perfekta verktyget för forskare.

KÄNN TILL SKILLNADEN

Nå globalt, tänk lokalt – med våra paneler, är det extremt sannolikt.

PANEL

E-mejl eller SMS inbjudningar sänds till våra mycket profilerade online/mobil paneler. Respondenter rekryteras från olika källor, för att få de bästa möjliga proven. Varje paneldeltagare är beskriven i detalj, så att vi enkelt kan precisera målet i våra undersökningar. Detta minskar tiden det tar att samla in data och minskar kostnaderna för att utföra studien.

DYNAMISK PROVTAGNING

Vi når användare av globala mobilnätverk eller publicister så som mobila sociala nätverk, spel, appar, IM tjänster, nyhetssajter, portaler, webbsidor, etc. Det ger dig möjligheten att nå varje specifik publik som vanligtvis är svår att hitta på paneler. De är riktiga internetanvändare, tack vare detta kommer deras svar att vara mer i linje med riktiga kunders attityder.

Oavsett var du behöver övervaka ditt varumärke, så kommer vår metodologi i många olika länder att ge dig tillgång till våra 85 patenterade paneler runt om i världen och en unik räckvidd via vårt utförliga nätverk av partners i fler än 130 länder.
Först och främst, tack vara den breda publiken i undersökningar, så kan vi erhålla längre nåde-perioder. I andra hand, genom den dynamiska provtagningsmetoden, ber vi vanliga Internetanvändare om deras åsikter i deras typiska internetmiljö, vi kan då se att attityder och åsikter nära reflektera de riktiga åsikterna och känslorna hos våra kunder.

VÅRA PANELER

Nå globalt, tänk lokalt – med våra patenterade undersökningspaneler

ATT HA EN PANEL ÄR SOM ATT VARA EN BRA FÅRHERDE

Å ena sidan, vi tar hand om våra kunders nöjdhet – om att erbjuda den bästa kvalitetsdata. Därför, måste vår data och kunder konstant verifieras. Varje dag förbättrar vi panelbeskrivningen för att rikta opinionsundersökningarna. Å andra sidan, försöker vi få paneldeltagarna att känna sig uppskattade och att känna till värdet av deras arbete.

TGM RESEARCH PANELER

Vad gör våra paneler annorlunda?

Vi arbetar varje dag för att säkerställa att kvaliteten av data som samlas in genom våra paneler är den allra bästa möjliga.
Multi-källa Rekrytering
TGM får sina paneldeltagare från många olika källor inklusive affilierade nätverk, E-mejl opt-ins, marknadsföringskampanjer, lojalitetsprogram, sociala nätverk, mobil-appar och så vidare. Detta eliminerar urvals-bias på grund av att specifika källor är vinklade mot specifika profiler och gör att den valda panelen på riktigt utgör att representativt urval av populationen.
Blandad Provtagning-tillvägagångssätt
Medan TGM är flexibla inför klientspecifikation, så rekommenderar vi alltid att inte välja respondenter enbart från paneler. En kombination av respondenter från onlinepaneler och dynamisk provtagning fungerar vanligtvis bäst. Dynamisk provtagning fungerar som en motbalans till den “professionella enkät-fyllareffekten”. De respondenterna rekryteras ‘i ögonblicket’, är generellt inte del av någon existerande panel och har aldrig svarat på några undersökningar tidigare. Därför är de färska och tenderar att vara mer utan-bias och ge ärligare svar.
Strikta Kvalitetskontroller
TGM anställer ett brett urval av kvalitetskontroller gjorda möjliga av teknologi, som möjliggör insamling av relevant data. Dessa åtgärder inkluderar avancerad digital fingeravtryckstagning för att säkerställa att svar inte dubbleras, kuggfrågor för att identifiera vårdslösa respondenter, kontroller för människa vs. bot, och utförliga geo-lokaliserings kontroller bland annat. TGM efterlever alla ESOMAR regleringar, inklusive en dubbel opt-in process för paneldeltagare och dess regleringar för datainsamling.
Djup Profilering
TGM går långt djupare än de generella demografiska profileringsdetaljerna så att klienter kan få det mest relevanta provet. Hundratals och datapunkter samlas in och lagras för varje paneldeltagare, t.ex. företagsintäkter/industri, dryckespreferenser och frekvens, hälsotillstånd, utbildning, elektroniskt ägarskap och resehistoria och preferenser för att nämna några.
Panelengagemang och Respondentupplevelse
För att kunna ge meningsfulla svar till undersökningarna, panelmedlemmarna måste vara intresserade och genuint involverade i forskning. TGM lägger stora ansträngningar på att motivera panelmedlemmarna genom att tillhandahålla attraktiva incitament, ett bra gränssnitt, mobilvänliga frågeformulär, och etablera en variation av uppgifter bland annat. Svaren är vanligtvis övervakade, och respondenterna som förlorar intresset tas bort ur panelerna.
Dataintegritet
TGM efterlever ICC/ESOMAR standarder för datasäkerhet. All data och projektmaterial tillhandahålls av TGM panelmedlemmar och klienter och det lagras på säkra servrar. Serveranläggningen säkras från icke-auktoriserad åtkomst med brandväggar, datakryptering, IP-baserade tillstånd, CCTB, och swipe-inträdekontroller och andra säkerhetsåtgärder. Vidare, TGM krypterar fil-vägar eller videoinnehåll för att förhindra och minska enkelheten som dessa material kan tas från studien. TGM säljer inte sin data till någon och följer även GDPR. Paneldeltagare kan komma åt sin information/data när som helst och säga upp prenumerationen.

VÅR DATA KVALITETSSTANDARD

Hur får man pålitlig data?
TGM Research Early fraud detection
Tidig Bedrägeri Detektering
  • Avancerade digitala fingeravtryck (med IP-adresser, browser cookies och andra karakteristika hos en enhet
  • Eliminera alla misstänkta IP-adresser – Proxys, server-farmer, icke-korrekta geos
  • Multifaktor rekrytering/screening frågeformulär
TGM Research ongoing quality check
Pågående Kvalitetskontroll
  • Pålitlighets Poäng (ömsesidigt exklusiva svar, rak linje)
  • Swear Test
  • Total tid för undersökningen
  • Genomsnittlig tid per fråga
  • Automatisk blockering av kränkande respondenter
postprocessing data cleaning TGM Research
Postprocess Datarengöring
  • Svars-kvalitetskontroll inbyggt i SurveyGizmo verktyg
  • Låg-kvalitets data sätts i karantän och avlägsnas sedan från den färdiga datafilen (ibland efter en ytterligare manuell granskning)
Branded Panel TGM
MÄRKESPANELER

För att få mer lämpliga paneldeltagare för dina specifika behov, särskilt för lång-distans spårningar och kvalitativa communitys.

Industry Panel TGM Research
INDUSTRIPANEL
Hos TGM Research, vet vi från erfarenhet att ett företags specialisering har en signifikant påverkan på dess undersökningsbehov. Därför har vi skapat dedikerade tjänster för utvalda industrier.

Få bättre svar. Snabbare.

TGM Research Panelpublik ger åtkomst till miljoner av respondenter som väntar på att göra din undersökning.

Vi lever i den digitala världen med nya möjligheter för marknadsforskning. Gå med den mobila resan. TGM Research specialiserar sig på mobilmarknadsforskning och onlinepaneler.

© 2023 TGM Research FZEs

 

TGM Research FZE

A2-102B Gebäude-Nr. A2, Al Hamra Industrial Zone-FZ, Ras al-Khaimah 1005, Vereinigte Arabische Emirate

3. Stock, 100 Nguyen Thi Minh Khai Street, District 3, Ho-Chi-Minh-Stadt, Vietnam

ul. Długa 29/226, 00-238 Warszawa, Poland

Kontakta Oss


TGM Research FZE

A2-102B Gebäude-Nr. A2, Al Hamra Industrial Zone-FZ, Ras al-Khaimah 1005, Vereinigte Arabische Emirate

3. Stock, 100 Nguyen Thi Minh Khai Street, District 3, Ho-Chi-Minh-Stadt, Vietnam

ul. Długa 29/226, 00-238 Warszawa, Poland


Vi lever i den digitala världen med nya möjligheter för marknadsforskning. Gå med den mobila resan. TGM Research specialiserar sig på mobilmarknadsforskning och onlinepaneler.

© 2022 TGM Research FZEs