Skip to main content

 BLI EN AFFILIATE

TGM Research affiliate marknadsföringsprogram

Vi har förberett 100% gratis affiliate program utan något tvång för dig med en digital räckvidd. Detta kommer att vara en match för dig om du äger en webbsida, blogg, socialt nätverk, Youtube-kanal eller annan idé för att tjäna pengar online.
TGM Research affiliate marknadsföringsprogram

TJÄNA PENGAR ONLINE

Generera intäkter från våra bästa affiliate program.

Med TGM Research affiliate program, du kan generera månatliga provisioner genom att annonsera vår onlinepanel community och andra tjänster i fler än 130 länder.  
Glöm alla de där enkla marknadsförings affiliate historierna som du har hört om, där du kan tjäna miljoner utan att göra någonting alls. Utnyttja alla dina högkvalitativa resurser för att ingå partnerskap med oss och dra fördel av ett av de bästa betalda programmen som för närvarande finns tillgängligt online.

Vårt affiliate program är 100% gratis utan någon åtagande, och du kan börja direkt med affiliate-länkar. Med lite kreativitet för att skapa och annonsera högkvalitativt innehåll, du kommer att kunna tjäna hundratals dollar per månad eller ännu mer i provisioner från våra affiliate program, utan mycket ansträngning alls när väl affiliate-länkar är på plats.

Hur du tjänar pengar beror på vilken land du annonseras för oss i, volymen av affiliate lead du genererar och hur engagerade de är med våra intjäningsmöjligheter. Erbjudandet och efterfrågan på intjäningsmöjligheter varierar mellan olika marknader.
TGM Research affiliate marknadsföringsprogram
TGM Research affiliate marknadsföringsprogram är en perfekt match för alla med en digital räckvidd så som webbsidor, bloggar, sociala nätverk, Youtube-kanaler, belönings-app, annonsering, online erbjudanden, och andra idéer för att tjäna pengar online och ha möjligheter att tjäna extra pengar genom att delta i undersökningar eller andra marknadsforsknings aktiviteter.

Hur fungerar TGM Research affiliate program?

Vårt affiliate program är 100% gratis utan något åtagande, och du kan starta på nolltid med affiliate-länkar. Med en liten bit av kreativitet kan vi skapa och förespråka hög-kvalitativt innehåll, och du kommer att kunna tjäna flera hundratals dollar per månad eller mer i provisioner från vårt affiliate program utan större ansträngning, när väl alla affiliate-länkar är på plats. Hur du tjänar pengar beror på landet där du annonseras oss, volymen av affiliate leads du bör generera och hur engagerade de är med dina intjänings-möjligheter. Erbjudandet och efterfrågan på intjäningsmöjligheter varierar över olika marknader.

Hur jag tjänar pengar med TGM Research affiliate program?

Processen är väldigt enkel. Efter att ha beslutat att ingå partnerskap med oss, kommer affiliaten (du) att rekommendera TGM Panel Communitys på sina egna digitala kanaler och annonsera TGM Panelen som ett sätt att tjäna kontanter och pengar hemifrån. Vår TGM kundpanel och program-erbjudanden är tillgängliga i 130 länder runt om i världen, och vi föreslår ett av de bästa betalda belöningssystemen i industrin, för paneldeltagare med dagliga intjänings-möjligheter.

Vilka typer av kompensationer är möjliga i TGM Research affiliate program?

För varje medlem som rekryteras via affiliate-länkar eller kanaler, så får affiliaten en provision, platt anförskaffningsavgift eller får en procentandel av alla belöningar som tjänas in av framtida medlemmar varje gång de fullföljer en undersökning (utan någon intäkt och tid).

Vi arbetar med ett brett urval av prismodeller för att säkerställa att det är en win-win för båda parter. Den mest frekventa är intäktsdelningsmodellen, med affiliate provisioner baserade på paneldeltagares belöningar när de fullföljer provisioner baserade på paneldeltagares belöningar när undersökningar fullföljs och andra uppgifter görs per månad (vanligtvis från 10% till 20% provisionsnivåer). Men vi använder även CPA, CPM och CPL tillvägagångssätt för att bygga ett skräddarsytt affiliate program med våra partners.

NÅGRA FÅ ENKLA STEG FÖR ATT BLI EN AFFILIATE

Hur fungerar affiliate-programmet?

Kontakta oss
Genom kontaktformulär på vår webbsida eller via E-mejl och berätta mer för oss om din digitala räckvidd. Det är gratis och kommer utan några hakar.
Kontakta TGM
Låt oss bli partners.
Vi kommer att diskutera och designa det bästa tillvägagångssättet för vårt affiliate partnerskap; prissättningsvillkort, länderna där du kan marknadsföra oss och betalningsvillkor.
Låt oss bli partners TGM
Implementering
Bekanta dig själv med vårt erbjudande och implementera hänvisningslänkarna till dina digitala kanaler. Vi kommer att stödja dig med konversionsspårning, konsultering och idéer med kreativa personer och annonsering.
Implementering
Börja tjäna provisioner
Börja tjäna pengar med de leads som kommer att registreras med TGM paneler. Vi kommer att betala via Paypal eller månatliga överföringar.
Börja tjäna provisioner

Är du redo att tjäna pengar på din publik?

Kom igång med TGM Affiliate-program

VARFÖR VÄLJA TGM RESEARCH

Upptäck hur unikt vårt program är.

Vi är flexibla och vi kan dra fördel av olika möjligheter. Därför kan även sättet att arbeta med oss vara flexibelt. Välj det som passar dig bäst.
Upptäck hur unikt vårt program är.
WHY CHOOSE TGM RESEARCH
Discover the uniqueness of our program
We are flexible and we are able to take advantage of various opportunities. Therefore, the way of working with us can also be flexible. Choose the one that suits you best.

Eftersom vårt belöningsschema för paneldeltagare är väldigt generöst, så väl som provisionen för affiliates, TGM research har några av de bästa affiliate programmen baserade på delade intäkter.

Vi utför studier och andra globala marknadsföringsaktiviteter i mer än 130 länder, vilket innebär många möjligheter för paneldeltagare att tjäna pengar och affiliates att generera provisioner.

Eftersom vi värderar våra medlemmar, så har vi utvecklat ett sofistikerat och enkelt sätt att använda panelgränssnittet där paneldeltagare kan få tillgång till dussintals av intjäningsmöjlighet när som helst, var som helst, och från vilket enhet som helst. Vi ser till att dina leads genererar intäkter.

Vi har ett team av affilierade marknadsförare specialister som är redo att hjälpa för alla spårningsimplementeringar, kreativa och konsulteringar för att optimera dina intäkter när du arbetar med oss.

VÄX MED TGM RESEARCH

Växer fast, kontinuerligt.
Arbetar med ledande företag och levererar insikter från hela världen, vi använder unika metoder för datainsamling. Våra utvecklade kvalitetskontroller är omatchade och inkluderar avancerad digital fingeravtrycksteknologi.
VÄX MED TGM RESEARCH