Skip to main content

KARRIÄR PÅ TGM RESEARCH

Gå med i vårt växande team och hjälp oss att forma framtiden för insikter

Letar du efter en praktikplats, första jobbet eller en bättre arbetsmiljö? Se TGM Research som din nästa destination. Vi är inte bara ett företag; vi är en familj!
 Väx med oss

Hos TGM Research arbetar vi som ett Team för att uppnå Mer.

I vårt Team behöver var och en av oss vara: nyfiken, eftersom vi tror på att utveckling driver denna värld, vara pålitlig, eftersom alla kan lita på oss i deras resa för att bli bättre, vara hungrig, eftersom vi strävas efter de högsta målen, vara entreprenörskap, eftersom enbart sann passion kan leda till stora bedrifter.
jobb på TGM Research
Jobs at TGM Research

Vi tror att genom att göra något nytt idag kommer du att vara lyckligare imorgon. Endast genom att forska och prova något nytt kan vi övervinna våra rädslor och tillåta oss att expandera våra sinnen och lära oss mer.

Greg Laski, VD för TGM Research
Greg Laski, VD för TGM Research

GÅ MED I VÅRT GLOBALA TEAM

TGM Research är en avlägsen första av 50+ passionerade människor från över 15 länder. Tillsammans har vi ett uppdrag att omforma insiktsbranschen.
Vi omfamnar olika perspektiv och söker hårt arbetande, självmotiverade individer. Intresserad av att gå med i vårt team? Se de lediga tjänsterna:
Karriär i TGM

Karriär i TGM

Bli en medlem av vårt permanent team. Om du känner till forskningsvärlden, affärsutveckling eller tekniska lösningar på Internet – kontakta oss eller kolla efter tillgängliga jobberbjudanden.
Nätverk frilansare

Nätverk frilansare

Vi expanderar hela tiden vårt nätverk av frilansare, som vi samarbetar med inom olika områden, till exempel, kvalitativ forskning, översättningar (inklusive simultana översättningar) och programmering. Kontakta oss när som helst.
TGM Local consultant

Lokal konsult

Om du är en tillfällig chef, konsult och du letar efter ett företag som kommer att förse dig och dina klienter med pålitlig data för analys av ditt dagliga arbete – kontakta oss. Vi kan skapa en forskningsstrategi, märkespanel, utveckla och analysera nödvändig data för dig.
TGM Affiliate

Affiliate

Om du är en publicist av innehåll på Internet och du vill tjäna pengar på trafiken du skapar – gå med i vårt Affiliate Program.. Placera vår forskning på vårt utrymme och tjäna pengar.

BERÄTTELSER FRÅN ANSTÄLLDA

Låt oss lyssna på vad våra nuvarande anställda har att säga om TGM Research!
Hur är kulturen på TGM Research?
Vad gör TGM Research unikt?
Hur har du vuxit? Vad har du lärt dig?
Skulle du rekommendera TGM Research?

Intresserad av att bli en del av oss?

Gå med i vårt globala team. Vi välkomnar stort tänkande och belönar stort arbete. Kolla vem vi letar efter just nu.