Skip to main content
GÖR FORSKNING BÄTTRE MED OSS

Bygg din framtid med TGM Research.

Enbart genom att sök, skapa, prova något nytt kan vi röra oss snabbare än förut. Varje dag lär vi oss. Och det är kul! 

GREG LASKI, VD TGM RESEARCH

GÖR FORSKNING BÄTTRE MED OSS

Bygg din framtid med TGM Research.

Enbart genom att sök, skapa, prova något nytt kan vi röra oss snabbare än förut. Varje dag lär vi oss. Och det är kul!

GREG LASKI,VD TGM RESEARCH

Väx med oss

Hos TGM Research arbetar vi som ett Team för att uppnå Mer.

 

I vårt Team behöver var och en av oss vara: nyfiken, eftersom vi tror på att utveckling driver denna värld, vara pålitlig, eftersom alla kan lita på oss i deras resa för att bli bättre, vara hungrig, eftersom vi strävas efter de högsta målen, vara entreprenörskap, eftersom enbart sann passion kan leda till stora bedrifter.

GREG LASKI, VD

TGM Research Work as Team

VI FÖRBÄTTAR RESULTATEN

Flexibelt samarbete för bättre resultat och nöjdhet från det du gör.

Vi är flexibla och vi kan dra nytta av olika möjligheter. Därför, kan även sättet att arbeta med oss vara flexibelt. Välj det sätt som passar dig bäst.

Career in TGM Research

Karriär i TGM

Bli en medlem av vårt permanent team. Om du känner till forskningsvärlden, affärsutveckling eller tekniska lösningar på Internet – kontakta oss eller kolla efter tillgängliga jobberbjudanden.

TGM Research Network Freelancer

Nätverk frilansare

Vi expanderar hela tiden vårt nätverk av frilansare, som vi samarbetar med inom olika områden, till exempel, kvalitativ forskning, översättningar (inklusive simultana översättningar) och programmering. Kontakta oss när som helst.

TGM Research Local Consultant

Lokal konsult

Om du är en tillfällig chef, konsult och du letar efter ett företag som kommer att förse dig och dina klienter med pålitlig data för analys av ditt dagliga arbete – kontakta oss. Vi kan skapa en forskningsstrategi, märkespanel, utveckla och analysera nödvändig data för dig.

TGM Research Affiliate programmes

Affiliate

Om du är en publicist av innehåll på Internet och du vill tjäna pengar på trafiken du skapar – gå med i vårt Affiliate Program. Placera vår forskning på vårt utrymme och tjäna pengar. (länk till affiliate programdetaljer).