Onlinepanel i Bosnien och Hercegovina | Marknadsundersökning i Bosnien och Hercegovina

Gör mobil eller online marknadsundersökning i Bosnien och Hercegovina? Inte säker på var du ska börja med din b2b eller kund-marknadsundersökningsprojekt, eller var du ska hitta en onlinepanel? Vi erbjuder marknadsundersökningstjänster där! Läs våra tips, lands och TGM Panel Bosnien och Hercegovina figurer för att hjälpa dig att lyckas. Glöm inte att fråga efter vår lokala expertis med onlinepaneler i Bosnien och Hercegovina! 

Bosnien och Hercegovina i en glans

Inhemskt namn

Босна и Херцеговина

Lokalt språk

Bosniska, Serbiska, Kroatiska

Huvudstad i Bosnien och Hercegovina

Sarajevo

Viktiga Städer

Sarajevo, Banja Luka, Tuzla

Befolkning

3,50M / landsbygd 48%

Medelålder

42,4 år gammal

Internetanvändare

86%

Smartphone Användare

76%

Laptop / PC Användare

Data inte tillgängliga

Aktiva Sociala Medier Användare

49%

BNP Totalt (PPP)

$52.103 billion / $14,894 (per Capita)

Bosnien och Hercegovinas Nationellt motto: Inget officiellt motto

Planerar du en konsumentmarknads-undersökning eller onlinestudie i Bosnien och Hercegovina?

OUR ONLINE PANEL I BOSNIEN OCH HERCEGOVINA

Varför använda TGM mobil och online panel i Bosnien och Hercegovina?

TGM Research äger en dubbel opt-in onlinepanel i Bosnien och Hercegovina rekryterad från flera olika källor för att vara nationellt representativ och bias-fri. TGM och dess partner onlinepaneler används enbart i syfte för marknadsundersökningar. Vår marknads undersökningspanel är en pre-rekryterad grupp av respondenter som har samtyckt till att delta i marknadsundersökningsprojekt: inklusive kvantitativa undersökningar eller kvalitativa: så som online frågeformulär, intervjuer på djupet (IDIs), fokusgrupper, diskussionsforum eller IHUTs.

Vänligen se nedan för sannolikhetsnedbrytning för marknadsundersökning i Bosnien och Hercegovina i termer av kön, ålder, och region. Om du letar efter fler kalkylblad, vänligen kontakta oss.

Aktiv Panelpublik

2,450

Könsdistribution för paneldeltagare

Kön

TGM

Census

Man

36%

49%

Kvinna

64%

51%

 

Åldersgrupp distribution

Ålder

TGM

Census

15-19

9%

7%

20-24

21%

8%

25-29

21%

8%

30-34

17%

8%

35-39

12%

8%

40-49

13%

16%

50+

7%

45%

 

Nationell räckvidd

Inget behov av att fokusera på en specifik stad eller provins i Bosnien och Hercegovina. Med TGMs mobilpanel, kan du intervjua personer Bosnien och Hercegovina; vilket innebär en bättre provtagningsplan, bättre representation och bättre extrapolering av data för kvantitativ forskningsanalys, eller kvalitativa forskningsprojekt.

Kostnad

Eftersom frågeformulär är självadministrerade, så är våra kostnader för fältarbete mycket lägre. Du kan göra smidig forskning, oftare, och med större provstorlekar som passar dina behov.

Snabbhet

Med mobil och online-teknologi, kan du nå tusentals av respondenter på nolltid för att fylla i ditt formulär på några timmar och fylla dina kvoter.

Provstorlek

Lägre kostnader bör inte påverka kvaliteten på din online undersökning. Hos THM Research, tar vi datakvalitets analys väldigt seriöst med en centraliserad, standardiserad och strikt procedur för panelrekrytering, panelhantering, och kvalitetskontroller under hela marknadsundersökningen.

Vi använder vår unika digitala fingeravtrycksteknologi och logiska tester för att mäta engagemang och pålitlighet för var och en av respondenterna som vill fylla i våra online undersökningar.

Respondent upplevelse

Deltagarna är bränslet för hela vår industri. Hos TGM, tänker vi inte bara mobilt först för respondenterna, utan vi designar även optimerade och roliga studier för våra paneldeltagare. 

Tack vare vårt generösa belöningssystem som verkligen belönar respondenterna för deras tid och ansträngningar, så är TGM ett av de snabbast växande online undersöknings företagen globalt med de högsta svarsfrekvenserna och nödhetsrankingarna.

Vi erbjuder flera olika alternativ när det gäller inlösningar av belöningar: av PayPal, GCodes®, kontanter, som mobiltillbehör, användning av Transferwise, revolut, Payoneer, Paysera, banköverföringar eller genom online kuponger.

Olika typer av marknadsundersökningar finns tillgängliga

Med vår marknadsundersökningspanel i Bosnien och Hercegovina, kan du genomföra både kvantitativa undersökningar och kvalitativa marknadsundersöknings projekt – inklusive populära konsument marknadsundersökningsformulär, så väl som mer specialiserat (hälsovårds-undersökningar, återförsäljar-undersökningar, teknologi-undersökningar, sociala tjänster-undersökningar och annat).

Har du en affärsförfrågan:
Vill du delta i frågeformulär?

Letar du efter en högkvalitativ leverantör av onlinepaneler för dina kunder, eller business to business marknadsundersöknings projekt?

Vi lever i den digitala världen med nya möjligheter för marknadsforskning. Gå med den mobila resan. TGM Research specialiserar sig på mobilmarknadsforskning och onlinepaneler.

© 2023 TGM Research FZEs

 

TGM Research FZE

A2-102B Gebäude-Nr. A2, Al Hamra Industrial Zone-FZ, Ras al-Khaimah 1005, Vereinigte Arabische Emirate

3. Stock, 100 Nguyen Thi Minh Khai Street, District 3, Ho-Chi-Minh-Stadt, Vietnam

ul. Długa 29/226, 00-238 Warszawa, Poland

Kontakta Oss


TGM Research FZE

A2-102B Gebäude-Nr. A2, Al Hamra Industrial Zone-FZ, Ras al-Khaimah 1005, Vereinigte Arabische Emirate

3. Stock, 100 Nguyen Thi Minh Khai Street, District 3, Ho-Chi-Minh-Stadt, Vietnam

ul. Długa 29/226, 00-238 Warszawa, Poland


Vi lever i den digitala världen med nya möjligheter för marknadsforskning. Gå med den mobila resan. TGM Research specialiserar sig på mobilmarknadsforskning och onlinepaneler.

© 2022 TGM Research FZEs